Uppdatering om huset

 
Det här med att bygga hus är både roligt och väldigt tålamodsprövande, åtminstone för en sån som mig. Men då jag här om dagen fick syn på ritningar och situationsplan i inkorgen ropade jag rakt ut. Äntligen är vi ett steg närmare bygglov och vårt älskade hus! Ritningen ovan är en bild av husets baksida. Ser ni alla fönster? Från dem kommer att vi se ut över havet! Jag drömmer om att vakna upp en morgon efter första natten i huset, dra upp rullgardinen och mötas av vattnet som glittrar. Det är något helt annat än det parkeringshus vi möts av idag! 
 
 
På tal om huset har jag redan inhandlat de första (och absolut livsnödvändiga) prylarna! De ligger nu prydligt i en byrålåda i väntan på att packas upp om si sådär åtta månader... Tålamodsprövande som sagt. Men samtidigt så värt det! På upptäcksfärd i skogen

Helgen kom och gick lika fort. Vi har blivit bjudna på middag hos min pappa och träffat våra vänner som precis blivit föräldrar för andra gången! Vädret har dessutom varit helt underbart, något min syster Julia, Svea och jag tagit tillvara på. En hel eftermiddag spenderade vi till att utforska nya stigar i skogen. Det är så vackert ute nu. Hösten är här och naturens färger börjar sakta ändra färg. Nästa år bor Tomas och jag ett stenkast från det här. Jag längtar! Längtar så att jag nästan spricker.
 
 
 
 
Skolan har börjat om igen efter sommaren och för en vecka sedan började vår allra sista praktik. Hela september ska jag vara på en förskola där jag ska starta upp ett utvecklingsarbete med inriktning mot naturkunskap och hållbar utveckling. Det påminner mig om vilket roligt yrke jag utbildar mig till. Och tänk, snart är jag klar!