Vi ska bygga hus!

 
Äntligen kan jag berätta det Tomas och jag pratat, drömt om och planerat inför sedan en lång tid tillbaka. Vi ska bygga hus! Vi känner oss så himla lyckliga och stolta över oss själva då det här är något vi sparat och snålat till under flera års tid. 
 
De senaste månaderna har vi ägnat åt att jämföra olika husleverantörer och tomter. Vägt fördelar mot nackdelar med att bygga nytt eller köpa ett begagnat. En berg och dalbana av glädje och stundvis en känsla av hopplöshet har tillslut tagit oss till en tomt och ett hus som känns rätt på alla sätt och vis. Tomten ligger i den lilla byn jag är uppvuxen i, ett stenkast från skog och hav. Precis som vi önskat. Där kommer vi att bygga ett hus från Smålandsvillan som beräknas vara klart i början av nästa sommar. 
 
Vi har nu ett spännande år framför oss. En första omgång golvprover väntas komma vilken dag som helst, färgkoder jagas samtidigt som jag klurar på hur räcket till en framtida farstukvist ska se ut. Det känns så fantastiskt roligt men overkligt att vi är här nu. Dit vi längtat så länge! Kommentarer

Men åh vad glad jag är för er skull, vilken upplevelse! Jag drömmer också om att en dag få bygga mitt eget hus :)

men åh vad härligt det låter, grattis!

Gud vad roligt för er :D

Spännande! Vi är mitt uppe i byggande så jag kan lova att ni har en rolig tid framför er! Hittade din blogg via #husbygge, ska bli spännande att följa ert projekt :)

Svar: Vad roligt att höra! Det ska bli spännande att följa er resa också :)
Natalie Nilsson


Kom ihåg


Trackback