Ett år till förskollärarexamen

 
Och så var sista vårterminen igång! Sista! Det är ju inte klokt. Om ganska precis ett år står vi där med förskollärarexamen och ett helt nytt liv väntar. Jag trivs så bra som det är nu att jag önskar att tiden kunde sakta ned litegrann. Tur är att jag vet att ett underbart yrke väntar. 
 
 
Tangentbordet fick jag i julklapp av Tomas, och oj vad jag blev glad! Vår dator fungerar inge vidare och många rapporter har skrivits direkt på surfplattan - men nu kan jag skriva så att fingrarna glöder! Jag tillhör nämligen den skara som faktiskt tycker om just skrivuppgifterna. 
 
Men idag, då lägenheten fullkomligt badade i solsken för första gången det här året, kunde jag inte annat än gå ut - flera gånger till och med. Tur att jag har en sådan bra ursäkt till pluggpauser som en hund. 27 minusgrader kallt och så vackert att jag nästan tappade andan! Lite vår-pirr i magen fick jag allt, trots kylan. Och trots att det blivit en och annan paus för mycket idag är det hög tid att den här studenten hoppar ur pyjamasen, den som ofta sitter kvar en självstudiedag som denna. Dags för fika med några vänner! Kommentarer

Åhå vad tiden går, kan inte förstå att jag redan gått hälften, tycker det var nyss bussen rullade mot Umeå för första nollningskvällen! Skönt att det känns dom att du valt rätt utbildning :-)

Så skönt med lite vårpirr, det ryktas om få minusgrader i helgen, så otroligt skönt det kommer att bli :-)

Svar: Ja, det går undan! Snart är vi klara med utbildningen, både du och jag! :)
Natalie Nilsson

» anna

men det e ju sjukt att du redan är klar! Eller ja om ett år haha! Jag minns när du började och det känns inte som det var så jättelänge sen :)


Kom ihåg


Trackback