Baka semlor

 
Så var det dags för den här semmelälskaren att än en gång kavla upp ärmarna för det årliga baket. En himla mysig tradition. Att baka semlor är egentligen väldigt enkelt, bara det att det tar lite tid med jäsning och så. Men timmarna flög iväg, som de lätt gör i sällskap av systern min. Babbelkvarnar är vad vi är. 
 
 
Receptet jag använder hittar ni hos Leila och passar utmärkt att göra mjölkfria! Det sägs att bullarna blir saftigare då, men vad vet jag? Saftiga, och alldeles lagom stora, blev de i alla fall! För visst var vi tvungen att provsmaka en, Tomas och jag. Mmm! 



Kommentarer
» ISA

ojojo, egna till och med - grymt! :D så himla gott bakverk!

» anna

jag är inte så mkt för semlor men ska jag äta några så är det hemmagjorda, mycket godare!

Så fina bilder! :)


Kom ihåg






Trackback