En utflyktsdag

 
Svea och jag har haft en helmysig vecka tillsammans och torsdagens utflykt till Örviken fick mig att önska att jag kunde blogga både smak, ljud och lukt på samma gång. Doften av gräset som tinat fram, fåglarnas kvitter och kluckande vatten. Ah, våren alltså! Är den inte bra underbar? Dessa chokladbollar gjorda på dadlar är också värda att nämna - så goda och numera ett måste i fikaväskan.
 
 
Efter någon timme i skogen traskade vi vidare till stranden där sanden, till Sveas stora lycka, hade tinat fram. Finns det något den här jycken älskar är det just sandstränder! Runt, runt sprang hon och grävde säkert ett tiotal hål innan hon till sist la sig ned bredvid mig i gräset. Framför oss glittrade vattnet i solen och jag kände mig bara toklycklig! 
 
Tomas och jag letar hus och uppdaterar Hemnet-appen ungefär femtioelva gånger i timmen. Vi känner oss väldigt säkra på att det är så här vi vill bo, med gångavstånd till både skog och hav. Ibland undrar jag hur det är möjligt att känna sig så hemma på en plats där en inte bott på många år. Det finns inget ställe som får mig att känna mig så varm i magen som det här.