Att bo i en liten stad

 
En tillbakablick på en promenad i början av veckan då solen värmde och luften var frisk. Det var en höstdag av bästa slag. Jag hade självstudier och som jag gillar det! Tidigt stiger jag upp för några timmars skrivande för att sedan vara ledig mitt på dagen. Ja, ni hör ju själva! Vi har funnit en ny runda som snabbt blivit en favorit. Att bo i centrum, men ändå så nära landet är onekligen bland det bästa med att bo i en liten stad!  Om livet just nu

 
Fem veckors praktik har passerat så snabbt som det bara kan göra då en har roligt! Samtidigt har det ekat tomt här, vilket förklarar hur jag känt mig om kvällarna... Slutkörd! 
På onsdag gör vi vår sista dag och i slutet av veckan sker redovisning av det temaarbete vi jobbat med under dessa veckor. Därför sitter jag nu här, en tidig lördag morgon med en kopp te framför mig och försöker skriva ner något klokt. Det var ett tag sedan sist, och det märks. 
 
Kursavslut innebär förstås att något nytt tar vid och det känns bra. Jag är ju sån. Det lämnar plats till nya mål. Den här gången längtar jag efter att återta träningen jag tappat som gjort att min rygg och nacke tagit ordentligt med stryk. Annat jag ser framemot är alla självstudiedagar, jobb och lediga dagar tillsammans med Svea. Sedan undrar jag om jag gått och blivit lite sjuk, men jag längtar efter julskinka och tomtegröt som en tok! Även det närmar sig, ju. Rambobanan

 
Här om dagen besökte vi Rambobanan för andra gången, vilket är en bana fylld utav utmaningar för dig och din hund! Sträckan innehåller allt från balansgång, till hopp från hög höjd och gång på spännande underlag så som plåt, bildäck och en vinglig bro. Det är Susanne på Rackarungarnas hundskola som äger stället och jag är helt såld på idén att utmana sig själv och sin hund på det här sättet - på promenaden eller ett ställe som detta! Svea, som alltid varit en försiktig liten hund, har kommit långt och idag tar hon sig an utmaningar på ett sätt hon aldrig tidigare gjort - som att hoppa ned i min famn från höga höjder eller att balansera på ostabila underlag. Hon ser ut att älska det och matte-hjärtat värmer förstås gott av att se hur tillitsövningar likt dessa kan göra skillnad. Älskade lilla hund, ibland måste en få skryta lite. Det här är ett sådant tillfälle.