Sommar i sikte

 
Om bara två skoldagar går vi på sommarlov och termin fyra av sammanlagt sju är därmed avklarat. Det går galet fort! Trots att det alltmest regnar ute och att det är på tok för kallt för att det ska kännas som att sommaren väntar runt hörnet, har vi äntligen tagit oss i kragen och fixat balkongen. Lagt nytt golv och färdigställt den sittmöbel pappa snickrat åt oss. 
 

Blommor har vi också köpt, även jordgubbsplantor som blommar redan nu! Tänk vilken känsla att få lägga egenodlade bär i frukostskålen sen... Några kuddar till, ett par filtar och någon ljuslykta så är balkongen klar. Då ska ni få se, såklart! En bra kombination

Dagen innan en tenta finns det egentligen inga om och inga men annat än att nöta in det sista, men just den här dagen vaknade jag upp till solsken och eftersom att jag är en sån typ som blir smått galen av att gå miste om en dag med vackert väder tänkte "äsch, att läsa till en tenta kan en väl göra utomhus också". Och så tog vi bussen mitt favvo-sommarställe, bara Svea och jag:
 
 
På sandstranden sprang Svea runt som aldrig förr, grävde gropar och levde loppan! Själv varvade jag läsning med att busa och äta smörgåsar samtidigt som solen värmde mitt ansikte och vågorna kluckade mot klippväggarna. För att inte glömma barfotapremiär! Låter det inte lite idylliskt? En bra kombination, helt klart, trots läsningen inte blev av den mest effektiva sorten. Men vet ni? Snart är det sommarlov!