Sommar på riktigt

Fredag idag och jag jobbar mitt sista jobbpass för sommaren! Var tog dessa tre månader vägen? Solen skiner och sommarvärmen är här, därför känns det nästan som att sommaren precis har börjat. Skolan börjar först i september, så några lediga dagar har jag framför mig. Det känns underbart! 
 
Men först tycker jag att vi backar bandet två dagar. Det var onsdag och jag hade en ledig dag. Det var då Sara och jag fann vårt nya favvoställe! Burehällorna påminde oss om västkusten, åtminstone vad vi sett på bild, och jag ååh-ade mig mest hela tiden...
 
 
Här stannade vi nästan hela dagen och timmarna bara flög förbi när badade och grillade hamburgare. För första gången på hela sommaren frös jag inte det minsta då jag klev upp från vattnet. Så varmt var det. Och hundarna bara njöt. 
 
Det roliga tog inte slut där, nej. Den kvällen lånade Tomas och jag stugan där vi tillagade middagen på muurikkan och satt på bryggan i badkläder och med fötterna i sjön hela kvällen lång. Ah!Kommentarer
» Pappa

Så fina bilder Natalie! ☺ Det ser verkligen härligt ut på Burehällarna!

Svar: Tack snälla pappa :) Det är fantastiskt fint där! Men er stuga är ju i och för sig svårslagen ;)
Natalie Nilsson

Vad härligt!😊

Men åhhh gud va härligt :)
Kram Hanna!

Superhärliga bilder :)

» N

Underbara bilder!

» anna

Gud så härligt det ser ut!

Har inte vart inne här på ett tag, följt dig via instagram istället, men kul att se lite fler bilder :) Alltid så härligt ljus!

» Meg

Vad skönt att vara ledig lite. Och vilka fina sommarbilder :)


Kom ihåg


Trackback