Det bästa vi gjort

 
...är att skaffa hund!
 
Vår älskade lilla stjärna blir om ett par dar hela sju månader gammal! Hej och hå bara... Det går så fort att den traditionella sammanfattningen som jag skrivit efter varje månad tyvärr blev bortglömd senast det var dags. Nedan följer därför några glimtar från de senaste två månaderna.
 
 
Brorsan Frost med matte Sara träffar vi så ofta vi bara kan - något både Svea och jag tycker att superskoj! För oj vad vi har roligt tillsammans. Saker vi gjort sedan sist är att plocka blåbär, gått klickerkurs, miljötränat, medverkat på öppenträning, övat hundmöten och mycket mer! Vi är nog lika mycket "hundnördar" både Sara och jag. :)
 
 
Miljöträning är något vi lagt stor fokus på, inte minst efter ett besök i lekparken då jag upptäckte Sveas "rädsla" för nytt och främmande. Som mål att Svea ska lita på oss då vi säger att något är okej besökte vi lekparken igen, då det är ett perfekt ställe att öva just mod och tillit på. Det skulle inte dröja länge innan hon började åka rutschkana som om det vore det bästa här i livet, haha! Men miljöträning är förstås något som sker naturligt då hon i största möjliga mån får följa med överallt, och rädsla är något jag allt mer sällan jag ser hos henne. 
 
 
Att sammanfatta två månader är inte lätt, det händer ju massvis med saker! Förutom det ovan nämnda går vi valpkurs, vilket är riktigt roligt det också. Där får vi ta del av viktiga grunder och öva på kommandon... Åh, jag riktigt bubblar av förtjusning då jag skriver detta, vilken hundfantast jag blivit! Att jag fått höra att jag bör tagga ner ett par grader då det "bara är ett djur vi snackar om" tycker jag låter supertokigt. Jag skulle nämligen aldrig kunna tänka mig att göra något halvhjärtat, framför allt inte då det kommer till detta. :)Kommentarer
» Klara

Men åh vilken gullis! Det är så skönt när hunden börjar lita på en - en av våra var livrädd för att gå över broar från början, men nu följer hon med utan att tveka.

» Klara

Men åh vilken gullis! Det är så skönt när hunden börjar lita på en - en av våra var livrädd för att gå över broar från början, men nu följer hon med utan att tveka.

Jag längtar så efter att skaffa hund igen, er lilla är ju bara för söt!

Svar: Åh, jag förstår att du längtar! Livet med hund är underbart :)
Natalie Nilsson

» Clara

Verkligen fina bilder!

Men såå fina bilder

Svar: Tack ska du ha! :D
Natalie Nilsson

supersöt! :)


Kom ihåg


Trackback