Stora tjejen

 
Vår solstråle är nu hela åtta månader gammal och vid det här laget vet ni nog alla vad det innebär, en liten tillbakablick på den gångna månaden förstås! Ibland känner jag mig som Natalie 10 år, vars rum är tapetserat med hundaffischer... Men! Livet med hund har fått mig att prioritera om - bort med stressen för att istället njuta av vardagens små guldkorn. Bättre blir det inte! :)
 
Svea är en ett riktigt "lyckopiller" för att citera våra grannar. Full av energi och livsglädje! Det bästa med att se henne bli äldre är nog just alla dessa individuella personlighetsdrag och hur hon hela tiden utvecklas.
 
 
Mycket tid har vi spenderat i skogen. En spännande plats att upptäcka, tycker Svea som har gått från att försiktigt trippa fram bakom oss, till att nu bekymmersfritt studsa fram längst stigarna. Vilken lycka, för oss alla! 
 
 
Bortsätt från utflykterna till skogen har Svea under ett flertal tillfällen fått använda sin supernos till att spåra. Något vi ser framemot att fortsätta med till våren då snön försvunnit eftersom att hon verkar tycka att det är riktigt skoj! 
 
Annat vi längtar till är en allmänlydnadskurs som startar till veckan. Detta blir vår tredje kurs hos Susanne på Rackarungarnas hundskola som alltid lyckas ge oss massor utav bra tips och inspiration! Nästa steg blir en agilitykurs till våren. Mycket att se framemot med andra ord!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback