Reportage i lokaltidningen

Dagarna har en tendens att rusa fram i ruskig takt och fastän jag inte visar några levnadstecken här kan jag lova er att jag lever och att det känns. Då jag inte skriver skolarbeten, sitter i klassrummet eller jobbar njuter jag av en fantastisk vårsol, gärna med hunden som sällskap, som under de senaste dagarna visat sin allra bästa sida. En dag fick jag dessutom besök utav lokaltidningen som bad om att få skriva ett litet inredningsreportage, vilket jag förstås nappade på med detsamma! Reportaget handlar om, som ni kan se, trasmattor. Under vårt köksbord hittar ni nu en gjort utav återanvänt denim. Miljövänligt är min melodi, och något jag alltid väljer om alternativet finns...Nästan som Happy lights

Knappast var jag ensam om att falla för de mysiga Happy lights. Men så plötsligt en dag fick jag nys om att Rusta fått hem en liknande variant och det skulle inte dröja länge innan den blå sorten flyttade hem till vårt vardagsrum. Fastän dagarna blir allt ljusare, skymmer det fortfarande om kvällarna. Då väljer jag gärna att i skenet från ljusslingan krypa ned under en filt och läsa allt om hundvalpar. Den första tiden, koppel, leksaker, skötsel... Inte undra på, tolv bedårande valpar har för ett par ynka dagar sedan fötts och vi hoppas så innerligt på att bli hundägare i sommar!
 Semmelsöndag och andra bullar i ugnen

"Fetsöndag", ja tack! Vi bestämde oss för att tjuvstarta och bjöd därför två fina vänner på hembakade semlor idag. De ska bli föräldrar, Lisa och Mikeal. Åh, det är så häftigt ska ni veta! Ni förstår, Lisa och jag har varit vänner sedan vi var små. Vi har gjort allt från att starta eget popband till att bli förälskade i Darin och gått på oändligt många promenader för att vi aldrig kan sluta prata med varandra. Listan av minnen kan göras lång. Plötsligt en höst träffade vi båda varsin toppenkille som bara råkade vara kusiner med varandra. Ja, detta skulle förstås innebära att våra framtida barn blir tremeningar! Vem hade kunnat ana det liksom? Ett nytt och spännande kapitel har de att vänta, och jag är otroligt lycklig som får följa med på deras resa!