Klara färdiga gå!

För första gången på... låt oss säga tre år, är jag tillbaka på svettiga träningspass. De tuffa åren med den envisa träningsskadan kan jag för första gången på riktigt lägga bakom mig och äntligen kan jag fokusera på att återbygga en stark kropp. Träningspassen tar jag mig igenom med ett stort leende på läpparna och jag njuter av varenda antydan till träningsvärk dagarna efter. Tillsammans med en vän tränar vi fyra till fem pass i veckan, vilket är en härlig blandning av kondition och styrka. Ett av mina viktigaste mål har jag redan hunnit uppfylla, en starkare rygg och nacke för att minska på den dagliga huvudvärken som idag är helt bortlåst! Vad det gäller kosten äter jag med sunt förnuft. Eftersom att jag redan är mjölkproteinallergiker och lider av IBS tycker jag att jag redan är nog begränsad för att göra något ytterligare. En fika någon gång ibland har väl ingen dött utav? Nej, låt oss fortsätta på samma sunda livsstil och jag hoppas att ni känner likadant!Vår och våra planer

Tulpanens dag,
glatt överraskad blev jag då min käre sambo hem kom med en bukett! Jag älskar tulpaner. Bokstavligen, ä l s k a r. Inte nog med att de är fina för ögat, de betyder ju vår! Utomhus är det rekordkallt för denna säsong, men solen visar sig allt mer för var dag som går, något som gör mig alldeles pirrig inombords. Det är samma visa, år efter år. Längtan efter våren och sommaren blir så ofantligt stor. Bäst av allt är känslan av att ha allt underbart framför sig, och i år vågar jag nog säga att längtan är större än någonsin! Var ska jag börja? Vi planerar att skaffa en hundvalp! Ja, det är nu det händer! Jag dör. Jag längtar så mycket! Det är ju förstås mycket som skall planeras, men det enda som nu fattas är klartecken från en hunduppfödare. Det är ju trots allt den personen som avgör vilket som blir valpens nya hem, vilket jag tycker är väldigt bra. Som om inte en hundvalp vore nog blir två av våra närmsta vänner föräldrar i slutet av sommaren!! Självklart längtar jag efter våren och sommaren som en tok.
 Hemmafixet fortsätter...

Varmt välkomna tillbaka hörni!
Jag försvann ju bara sådär utan vidare eller minsta förvarning. Det var designen som strulade, men som ni nu kan se är det problemet löst. Vad tycker ni? Jag stormtrivs! Ett stort tack till Julia! Huset tycker jag agerar en utmärkt symbol för det jag skriver om allra mest, hemmafix av alla dess slag tillsammans med en smula vardag också förstås...
 
 
Här om dagen tog min syster och jag en tripp till Ikea. Eftersom att varuhuset ligger tre timmar bort händer det inte allt för ofta att vi åker dit, men då vi väl gör det känns det verkligen superskojigt! Med mig hem fick jag en hel hög fina grejer, några av dem kan ni se på bilderna ovan. Min väldiga längtan efter våren har bidragit till att vi nu är i full gång med att piffa balkongen, något vi inte gjorde vår första vår och sommar här. Då vi får besök får vi många gånger höra att "oj, wow, vilken balkong ni har!" och så går de närmare och får se att de liknar en förråd, proppat med så mycket grejer att det inte ens går att öppna dörren... Till balkongen köpte jag därför en stor matta som kommer att ta upp den största golvytan, en lampa och en förvaringsbänk där tanken är att vi ska källsortera. Kartong, papper, glas... Planen är också att betsa förvaringsbänken så att den matchar stolar och bord. Detta tillsammans med några tjusiga ljuslyktor, filtar och kuddar eller väldoftande blommor, beroende på årstid, kommer nog göra susen för vår inglasade balkong utan att behöva kosta en förmögenhet.
 
Och så tyget... Snacka om att vara svag för mönstrade, färgglada sådana. Ni kan nog ana vad det ska bli. Inredningsstil är något jag skulle kunna ändra då och då, men färgglada kuddfodral lär jag aldrig komma ifrån!