2014

Vilket år va! Det har varit helt fantastiskt på många sätt och vis. Vi tar en titt!
 
 
Efter nyår köpte jag tulpaner i ren protest till vintern, skulle det aldrig bli vår? Samtidigt beslutade vi oss för att skaffa hund och sökandet efter en kull började! Men det skulle snart visa sig att jag var ute i väldigt god tid och att väntan därmed skulle bli oääändlig...
 
 
Men tillsist fick vi klartecken från en hunduppfödare och kort därefter fick vi träffa valparna för första gången. De var då bara ett par ynka veckor gamla och det sötaste vi någonsin sett. Ytterligare ett par veckor senare var det dags för oss att välja valp, men egentligen var det nog hon som valde oss. Svea blev hennes namn. ♥ Nu återstod fyra långa veckor innan Svea skulle få flytta hem till oss.
 
 
Det första året på förskollärarutbildningen led mot sitt slut och jag avslutade terminen på en underbar vfu plats. Vilket fantastiskt yrke jag utbildar mig till! Men egentligen hade jag svårt att tänka på något annat än att jag ville att det skulle ta slut, för då skulle vi äntligen hämta hem vår nya familjemedlem.
 
 
Så tillsist var dagen här! Pirriga och förväntansfulla satt vi oss i bilen, detta skulle bli början på det bästa vi gjort! 
 
 
Sommarlovet (det bästa med att gå skola igen) firade vi med glass! Jag skulle få vara ledig hela den sommaren för att ta hand om vår nya familjemedlem, något jag är Tomas evigt tacksam för!
 
 
Den sommaren överraskade vi vår fina vän Lisa med en baby shower! Och nu är det fler bebisar på gång! Linda är gravid. ♥
 
 
Min syster och jag bokade en fotografering med Simone Wennberg för oss och våra pojkvänner. Så roligt med bilder på oss alla fyra! 
 
 
Några dagar av Tomas tidiga semester spenderade vi i stugan. Det var kallt och regnade mest, men vi hade det mysigt i alla fall! 
 
 
Midsommar firade vi med några fina vänner! Vi åt grillat och spelade kubb.
 
 
Men så plötsligt kom värmen! Ja, sommarvärme utan dess like! 
 
 
En vacker sommarkväll hade vi picknick med hembakade kanelbullar. Luften var alldeles ljummen och solen gick aldrig nedanför horisonten. Jag älskar Norrland för det! 
 
 
Mitt kusinbarn Ebbe blev storebror till Malte. ♥
 
 
Bada, bada, bada!
 
 
Middag i stugan med alla barn, respektive och barnbarn! Med en badtemperatur på hela 31 grader varmt kan ni nog förstå vad vi gjorde allt mest? 
 
 
Den sommaren slog jag mitt badrekord med hästlängder och åt jordgubbar till dygnets alla måltider! 
 
 
Juli avslutades med det här. Så bra!!
 
 
Tack vare hundarna fick jag lära känna Sara! Det visade sig att Svea och Frost är syskon från samma kull, och tillsammans har vi hittat på mycket skoj! Nu har vi nya, spännande planer på gång!  
 
 
Att se sina vänner bli föräldrar var stort. Riktigt stort! Här har ni honom, Rio, bara 16 dagar gammal!
 
 
Solen och värmen stannade, till min stora glädje, långt in i september. Vi plockade blåbär och grillade intill klipporna vid havet.
 
 
I samma veva som att Svea kom in i bilden förvandlades den här sidan till en riktig hundblogg och inlägg om inredning blev allt mer sällsynta... Men vårt vardagsrum fick sig åtminstone ett lyft med en ny, rejäl soffa. Även ett nytt soffbord och tevebänken piffades till. I övrigt försöker jag ligga lite lågt... 
 
 
Hösten var härlig med många skogspromenader och flera koppar varm choklad.
 
 
Så plötsligt var december här och nedräkningen till jul kunde börja! Jag julbakade och pysslade en hel del, gick på julmarknad och hade julklapps kväll med några vänner.
 
 
Efter jul vilade vi upp oss i vinterparadiset Glommersträsk! Vi laddade batterierna med massor utav D-vitamin och lekte som små barn i snön. Bättre kunde det knappast bli! Nu ser vi framemot av avsluta året med en god middag tillsammans med våra fina vänner! 
 
GOTT NYTT ÅR!Annandagen

 
Hemma igen efter två dagars total avkoppling! Mest tid har vi spenderat utomhus på spark eller till fots i skogen. Frisk luft och solsken gör minsann underverk, för oj vad vi mår gott! Att Svea stormtrivts från första stund råder det inga tvivel om. Hon har nämligen tagit det ena glädjeskuttet efter det andra där vi promenerad längst skoterspår och i djupsnö. Det om något, värmer gott i mattes hjärta. Winter Wonderland

Juldagen är här och vi är på plats i Tomas hemby, Glommersträsk. Tillsammans med hans pappa och bror promenerade vi idag upp till toppen - ett berg med utsikt över byn. Stället är ett riktigt vinterparadis, kolla bara! Undra egentligen hur många ååhhh!! jag utbrast under den tiden?