Rio

 Tidigare under denna vecka fick jag den stora äran att knäppa några foton på lilla Rio, endast 16 dagar gammal.
 
Ja, det hela känns fortfarande så häftigt! Jag tänker på alla minnen jag har tillsammans med Rios mamma och även hur T vuxit upp tillsammans med sin kusin, Rios pappa. Min bästa vän är med andra ord tillsammans med min pojkväns kusin! Vem iscensatte det liksom? Ett nytt kapitel i deras liv har precis börjat, och vi känner oss så lyckliga som får vara en del utav det.  I skrivandets stund...

 
T har funnit sin soulmate - någon som är lika mycket sjusovare som han själv... Stor men ändå liten

Vår lilla Svea börjar bli stor. Att det går fort är jag trött på att höra mig själv säga, men det är så sant. 5 månader nu!! Vår lilla fyrbenta bebis har utvecklats till en godhjärtad, nyfiken och viljestark hund - ständigt på språng i livets långa upptäcksfärd. Månadens absoluta höjdpunkt har varit mötet med kullsyskonet, Frost. En supergullig hund! Sådan matte, sådan hund. Tillsammans kommer vi att gå klickerkurs, något vi verkligen ser framemot! 
 
Sara med hundarna Frost och Svea.
 
Trots att hon vuxit mycket blir vi ibland påminda om att hon faktiskt är ganska liten fortfarande. Som då hon alltid vill snutta på något då hon ska sova. En leksak, vårt öra eller sin egen svans! Sover gör hon förresten gärna med en gardin som täcke... :)