Projekt matplats avklarat

För ett år och en månad sedan fick vi våra efterlängtade lägenhetsnycklar, efter en lång tids desperat sökande efter en lägenhet. Vi var beredda på att ta vilken som helst, men trots det verkade det vara omöjligt. Jag hade aldrig vågat hoppas på att vi skulle ha den turen att få hyra tvåan på 80kvm, med inglasad balkong, diskmaskin, tvättmaskin... Att vi sedan fått bygga upp vårt hem tillsammans, precis som vi vill ha det...
 
Vi är så lyckligt lottade! 
 
 
Ett par månader har gått sedan sökandet efter den perfekta pinnsoffan tog start. Ni har hört det förut, barbord med stolar såldes och för pengarna fick vi en helt ny matplats! Att våra möbler gjorde sig fina hemma hos någon annan och att vi i vår tur kunde göra likadant känns bra mycket bättre än att köpa nytt. Bordet däremot är köpt på Ikea, om än inte i färdigt skick. Benen fann jag under kategorin "skrivbord" och bordsskivan är en vanlig obehandlad skiva som jag sedan betsat och lackat för att få fram den mörka ekfärgen som ni kan se som en liten röd tråd i lägenheten - tvbänken och vardagsrumsbordet. Fint att bryta av mot vår annars ljusa grund tycker jag. Bordsbenen har dessutom samma form som det vid soffan.
 
Det vi gillar med vår nya matplats är att det känns mysigt att sitta här nu, och vi dessutom ryms dubbelt så många som förut. Men det absolut bästa av allt var nog Tomas reaktion... Han som egentligen inte är speciellt intresserad av heminredning har flera gånger sagt hur fint han tycker att det blev!
 
Så, nu har projekten tagit slut va? Nej, det vore väl knasigt om det vore så. Med vår nya fina matplats vill jag ännu mer än förut tapetsera om och varför inte måla ett par omgångar vit målarfärg på köksluckorna och kryddhyllan. Något som lär förbli en tanke, för kanske är det nu dag att nypa mig själv i armen och inse det faktum att jag är en fattig student och att vi faktiskt bara bor i en hyresrätt, hihi.
 
 
Tidigare under veckan fick jag syn på detta från vårt köksfönster...
Hur mycket jag än ogillar tanken av vinter är det liksom ett måste att dokumentera årets första snöfall...Kommentarer

usch snö redan...!!
fint ni har de!

» thea

Men så tjusigt ni får det! :) Bordet blev riktigt snyggt!

Sv: Här ligger lite snö kvar på marken men inte mycket alls. För mig gör det dock inte så mycket om snön och vintern verkligen kommer hit, nu är det mysiga med hösten över så då tar jag gärna snö istället :)

Men tack, det värmer och höra särskilt nu när jag ska sätta mig och plugga.
Hur går det för dig med pluggget? :)

Så jäkla fint!

Vad fint och mysigt det blev :)

sv: Tack så mycket! :) Okej, nu är snön borta här med :)

Va fint det blev :)

» Sofia

Åh,vars kommer den fina "Norrlands"tavlan ifrån? Vill ha :)

Svar: Den köpte jag på Hemtrevnad! :)
Natalie Nilsson

» anna

så himla fint ni fått det! värt allt slit!

Jag fullkomligt älskar dina bilder!!! Blir såå inspirerad!! :-)

Återigen - ni har det verkligen supermysigt!!
Hoppas du har det bra :)

ALLTID lika kul att kika in här! Köket ser riktigt fint ut :D

» Clara

Så fint ni har det!

» anna

så himla fint!

» Linn

Åh så fint! Vart kommer hyllorna ifrån? Jätte fina!

Svar: Tack ska du ha!Hyllorna kommer från Ikea :)
Natalie Nilsson


Kom ihåg


Trackback