Plastblommor? Ja tack!

"Fina tulpaner!", var det många som sa då jag visade er vår nytapetserade matsal. Och ja, en bukett tulpaner på köksbordet är ju helt underbart. Som att plocka fram en del av våren i förtid. Faktum är att dessa är fejkisar. Plastblommor alltså. Rätt dyra men ekonomiskt blir det ju i längden då de håller sig fina, inte bara hela våren, utan även nästa vår och nästa, och nästa... Ett tips är att spola vatten i vasen, för på så sätt är det lätt att lura ögat. Själv la jag även i stenar från utlandet.Lördag, jag gillar dig

Helg. Fantastiska, underbara, helgen. Den startade vi igång igår med biomys. Filmen "Ego" visade sig leva upp till mina förhoppningar. Mysig, lättsam och bra budskap. Tänk om bio kunde bli en vana på fredagar, det hade ju varit hur bra som helst då man är trött efter en lång jobbvecka.
 
Idag däremot är det fullt ös! Dammsugaren går varm och om ett par timmar kommer lukten av tacos sprida sig, säkert till och med in till grannarna då vi inte har någon direkt välfungerande fläkt. Då det kommer ett gäng vänner över med resten av tillbehören. Knytkalas, skratt och dans. Finfint!
 
Gillar våra nya servetter från Åhléns!
Kvällens klädsel. Favoritmodellen på toppen - volang i midjan!Då jag har nya fräknar, och prickigt sommarskinn..

 
Nynnar på Pippis sommarvisa och fyndar kläder på rean som passar sig till varmare temperaturer. Se vilken fin kjol och vilket tjusigt armband jag hittade! Jag är gjord för att sommaren. Nu halkar jag bara omkring och fryser i en för liten vinterjacka. Ja det säger ju sig själv.