Sneak peak, vardagsrum

Välkommen hem till oss! Vi trivs så himla bra här. Hem, hem, hem! Även om det fortfarande är tomt på sina håll är vissa delar så gott som klara. En av dessa är den del av vardagsrummet man möter rakt fram från ytterdörren. Planer på en fotovägg, men vi börjar så här! Vitrinskåpen är ett fynd från Jysk!Frusna fingrar och rosiga kinder

Hösten är nog här nu. Mornarna är kyliga och till och med frostiga var det någon som sa. Löven går sakta från grönt till orange, gult och rött. Snart är vägarna lövtäkta och man släpar fötterna med avsikt bara för att det ska prassla sådär. Kvällarna är till för levande ljus och mys. Att bo granne med Hemmakväll den här årstiden är nästan riskabelt.Härliga kommentarer!

Jag blir alltid alltid glad av att läsa era kommentarer men ibland känns det lite extra innombords, som då jag läste dessa två! Så fantastisk att jag med min lilla blogg kan sprida lycka.
 
"Det är så himla härligt att kika in på din blogg efter ett långt tag och fortfarande se att det går bra för dig! Du är så otroligt duktig på det du gör. Fortsätt med det! Ha det bäst! :)"
 
"Jag blir så himla glad av att läsa din blogg för du sprider lycka! :)"