Torr men finnig hy? Inte nu längre!

Lider ni av torr men finnig hy? Har ni testat allt men inget fungerar? Det var mitt problem för ett par månader sedan. Jag fick finnar väldigt väldigt sent men då det väl kom, främst i pannan, mådde jag dåligt av det. Till att börja med ska jag säga att jag inte är något proffs och inte heller vill jag att detta ska framstå som någon reklam. Detta är endast ett tips!
 
Jag tyckte att jag testade allt! Jag gick på ansiktsbehandling, köpte svindyra produkter utan att se någon skillnad. Proactive och en fantastisk ansiktskräm blev min räddning! Varannan/var tredje månad kommer ett nytt paket Proactiv i brevlådan. Själv kör jag på Proactiv Clear Skin Program - Moisture, för torr/blandhy. Det går på strax under 700 kr med frakt. MEN det tog ett tag innan jag blev helt nöjd. Mina finnar försvann men jag var trorr och stel i ansiktet. Att jag använde fyra olika ansiktskrämer är ingen överdrift. Men så kom min räddning även där! En ansiktssalva från The body shop! (vet tyvärr ej priset då jag fick den i present och hittar den inte på hemsidan, men nu vet ni hur den ser ut, så gå dit och fråga).
Trots att jag nu väldigt sälland får finnar använder jag proactives produkter varje kväll och därefter är jag alltid noga med att återfukta ansiktet med krämen från The body shop. På morgonen sköljer jag ansiktet med vatten och även efter det är jag noga med att återfukta. Lycka till!
 
 
 Svar på era frågor

hur kommer det sig att du reser iväg samma dag som du kom hem? :) Resan till Rhodos bokade min familj redan innan jul, sedan kom Tomas mamma på att hon ville bjuda med mig på deras resa till Turkiet!
 
Berätta hur du och Tomas träffades? :) Nu önskar jag att jag kunde dra någon romanisk historia MEN okej. Det var Augusti, den 6e. Jag och mina tjejkompisar skulle ut den kvällen och vi var noga med att säga "ALL IN NU TJEJER! ALL IN!". Utestället var smockat med folk. Dansgolvet lockade. Vi dansade det snyggaste vi kunde ett tag då en lång killes leende, Tomas leende, lyser upp. Efter detta har vi två olika versoner av hur vi började dansa tätt ihop. Vem var han? Behöver jag veta det?
Det var sent, men ändå för tidigt. Stället skulle stänga för kvällen och han frågade om det var Patricia jag hette. Haha nej. Sedan gick jag. Utan någon som helst aning om att vi helgen efter det, och helgen efter och efter det och efter det och.. Han hade sökt upp mig på facebook. Tillslut kunde vi inte vara utan varandra. Jag minns hur vi pratade om filmen "Jag saknar dig". Varje gång han skrev det pirrade det till i magen. Jag saknade honom.
Jag var rädd. Att trivas ihop är en sak. Att säga att man är ett par är en annan. Men tillslut föll det naturligt. Den 1 oktober blev vi Vi, två månader efter det att vi omedvetna dansade oss yra tillsammans. Jag älskar honom ♥
 
Hur känner du när du ser Tomas? Jag tänker att jag ser på den person jag önskar att få spendera resten av mitt liv med. Nu och föralltid, som vi brukar säga.
 
Högsta dröm? :) Just nu är min högsta dröm att få tag på en fin lägenhet, en sådan där fin med snedtak som vi fick komma på visning på. Jag är trött på att bo i en väska. Under flera år har jag flyttats mellan mamma och pappa, och under de få månaderna jag hann bo i Umeå hann jag flytta två gånger. Jag drömmer om att få hänga upp tavlor på väggarna, känna "äntligen hemma" då jag kliver innanför dörren och tillslut till och med kunna säga "kolla! den här hade ju vi då vi flyttade in! det är ju evigheter sedan!". Till hösten. Då, då bara måste vi ha fått tag på en.
 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? För att vara självisk: Just nu då jag drömmer, dagar som nätter, om en egen lägenhet drömmer jag också om inredning. Åh, det skulle kunna bli så fint!
  
vad ska du göra nu när du hoppat av skolan? Innan jag hoppade av socionomprogrammet gjorde vi en plan. Jag skulle återgå till vikariepoolen (springvicka inom barnomsorgen), spara pengar, bo hemma och till hösten ha en lägenhet tillsammans med Tomas igen. Min pojkvän har jobb hela sommaren och kommer gå skola till hösten.
 
Vad säger dina föräldrar om att ha en extra medlem i familjen nu då? :) Hemma hos mig är det oftast full rulle. Det är viktigt att vi alla hjälps åt. Tomas och min familj går väldigt bra ihop så det gick jättebra! Nu däremot kan vi bara träffas på helgerna då vi jobbar på varsitt håll..
 
vem är din favoritartist? Någon favoritartist kan jag inte påstå att jag har. Jag gillar allt! Nästan. Typ. Jag skulle eventuellt kunna fixa ihop en spellista som jag kan dela med mig av.
 
vilken är den bästa resan du gjort? Gotland 2010 med min pappa och syster. Jag tokälskar Gotland. Paris för att den resan fick relationer att både sättas på prov och relationer att växa. Och Turkiet för att det var min och Tomas första resa tillsammans och så fick jag lära känna hans härliga familj!Midsommarafton

Jag minns såväl hur jag på midsommarnatten förra året somnade med sju sorters blommor under huvudkudden. Inte långt senare fick jag min prins!
 
I år sken sommarsolen hela dagen lång. På bonnstan fick vi till den rätta stämningen där vi gick bland picknickfiltar, midsommarstång och livemusik, då vi senare träffade ett gäng vänner på en plats just vid havet. Där tände vi genast grillarna och slog upp tälten. Det spelades kubb och badades nattbad. Den natten somnade jag inte med några blommor under kudden, jag somnade istället tätt tätt intill Tomas i samma sovsäck.