Jag vill bara inflika att

Snön smälter i den plusgradiga februariluften och droppar härligt nedför hustaken. Det bästa av allt är att det inte bara är av den orsaken jag känner mig sådär pirrigt lycklig.2011

Det är egentligen för sent för en återblick av 2011 nu va? Men va tusan, vi kör på ändå!

Året började svajigt och därför väljer jag också att ta ett stort kliv fram till detta:Studentveckan tog fart! En oförglömlig tid förstås. Pirrig i magen blir jag då jag tänker tillbaka!Banditer som vi var sprang vi runt och jävlades en dag. Treorna klär ut sig sista veckan och härjar på skolområdet. "Betygen är ju reda satta". Så resonerade vi.Studentbalen efter otroligt mycket planering och fix!
Utomhusfester hade vi i det helt fantastiska vädret som varade hela den veckan!Dagen före Dagen dekorerades skrindan med björkblad, ballonger och nerklottrade lakan. Hemma hos Amanda var vi och där är det så fint! Hon bor på landet.
Dagen kom och det kändes så himla spännande, roligt och overkligt! Bilder, tankar och förberedelser har jag samlat under kategorin Studenten 2011, läs mer där!Livemusik, karuseller (aldrig någonsin har jag varit lika modig), marknad och allt som hör dit till då stadsfesten, efterlängtad som vanligt, drar igång. Här laddade vi upp första kvällen med vår egenskrivna låt. Mm njut.Bäst och underbarast av sommarens alla väldigt många liveartister var Maggio!Hela sommaren jobbade jag och på sommarfritids trivdes jag så himla bra!
Jobbet fick inte hindra mig från att göra det som hör sommaren till, så som grillkvällar. Kvällar då solen aldrig går under horisonten, åh!Min pappa och hans Else gifte sig i augusti ♥Partyfia och resten av gänget hade skakade rumpa varje helg efter. Café Ainas blev vår mötesplats efter viktiga händelser där vi allt för ofta glömde bort människorna runtomkring.


Men då september månad kom övergav Fia oss för månader i Australien.


Den första oktober blev den finaste och underbaraste killen min! Jag trodde inte att en kille som han fanns.Jag jobbade både på en förskola och fortfarande som kontaktperson på helgerna. Såhär kunde det se ut efter en träff!En helg bastade vi ett helt gäng i en stuga. Därefter myste vi framför den öppna spisen. Mys dagen därpå med partyhattklädda pojkar.På halloween ägde vi scenen!En snöfri november i Skellefteå är ovanligt.
I slutet av november packade vi väskorna för Paris där vår aupair Emelie bor!Plötsligt stod julen bakom dörren.Helgen innan myste jag och Tomas med Lisa och Mike i huvudstaden! Hemma igen hade ett tunt snölager lagt sig på backen.


God jul <3
Under en färgsprakande himmel fick jag tillslut min nyårskyss av min stiliga pojkvän klädd i fluga.Julia


Julia, hon är världens finaste syster. Vi två har oftast väldigt svårt att låta bli att fnittra, speciellt just under olämpliga tillfällen. Som en paus från böckerna fixade jag till henne innan vi tog med oss kameran ut i skogen tidigare under dagen. Gång på gång blir jag påmind om hur väldigt viktig hon är för mig.