Vi har fått en lägenhet!

Hur ska jag egentligen börja? WIIIOOOOOOOOOOO! Känslan att få en lägenhet efter att ha flyttat hem ett par månader och letat som tokar efter en eget hem är nog obeskrivlig. Då vi sökte som mest kollade vi dagar som nätter men allt för ofta kändes det bara helt omöjligt. Sopsäckar med prylar som inte fått plats att packats upp och den lilla nittio-sängen i mitt barndomsrum. Nej, där ville vi inte bo för evigt. Hur hemmakär jag än må vara.
 
Ni kan nu räkna med att en hel del inlägg kommer att dyka upp runt detta den närmaste framtiden. En ny kategori på gång? Jag har fullt med idéer som bara måste ut och lyckoruset bara bubblar. Vi ska bli sambos igen! Men just nu räcker det med ett stort fett, WIIOOOOOO!
 Adrians dop

Amandas och Mats charmtroll till son döptes idag till Adrian. Det hela vad både väldigt fint och mysigt! Och nog kan man nästan känna mungiporna krampa av det konstanta leendet. Gullunge!Skaka lite rompa

Ett tre veckors långt vikariat på en och samma förskola är inskrivet i min kalender och jag dagdrömmer hela tiden om den lägenhet vi just tittat på. Skisspapper och ideér skrivs ned då förhoppningarna är skyhöga. Men igår gick vi ut för första gången på år och dar, och om än det bara blev för en liten stund var det så roligt att träffa ett par välbekanta ansikten. Fia som är vimmelfotograf på megafonen fångade oss på bild.