Jag hoppar av skolan

Där sa jag det, pang på bara. Jag är inte längre en student, inte en färdigutbildad socionom om tre år men jag är glad.

Det började då utbildningen precis tagit fart. Det måste ha varit då vi hade besök av föreläsare från fältet och jag insåg att jobbet som socionom inte var som jag förväntat mig. Eller då jag plötsligt kom på att jag vill resa och ha kul. Eller då våra lärare rakt ut säger att man bör vara både äldre och ha erfarenhet innan utbildningen. Hela den här processen var för mig otroligt påfrestande och orsakade att jag aldrig kunde gå in i skolarbetet helhjärtat. Mitt tvekande var ingen bra blandning med det höga tempot. Samtidigt var jag rädd för vad andra skulle tycka, och vad som skulle hända med allt. Men tillslut, efter säkert hundra telefonsamtal med mina föräldrar tog jag beslutet. Det blev fel och jag är inte redo. 

Jag har inte misslyckats, jag har lyckats komma ett steg närmare vad jag verkligen vill göra. Jag har en plan. En plan ni ska få ta del av senare. Klok av nya erfarenheter är jag nu så jäkla redo för nya äventyr!Skokärlek och annan kärlek

En dag som idag, sysselsatt med tvätt hela dagen lång, hade jag inga höga förhoppningar om. Men då jag motvilligt stiger upp STÅR SKORNA JAG DRÄGGLAT ÖVER PÅ KÖKSBORDET! Perfekta, men för dyra har jag konstaterat varenda gång jag stegat in i butiken. Men Tomas din luring, tack!! Jag älskar dig och jag älskar födelsedagspresenten jag fick i förskott!

Garderobsnytt

Finns det fortfarande ett intresse av att se min shopping?

Under helgen har jag myst med vänner, mamma och syrran hemma. Hemma i Skellefteå. Och så här är det, shoppar man med mamma gör man det ordentligt. Jag som har sådan tur att bli bjuden på inget mindre än två utlandsresor köper sommarkläder för fullt, trots snön ute. Jeansshortsen från vila är ett jättetips! Skönare får man leta efter faktiskt.