HTC sensationLystring! Här har ni en stolt ägare av en HTC sensation som skriver. En liten pik till mig själv blir att jag inte längre borde jonglera med mobilen. Risken att jag pajar den känns oroväckande stor.
Men med mobilen i handen, efter ett så satt säga väldigt snabbt köp av affärens dyraste mobil, ropar killen i kassan "ni är väldigt välkomna tillbaka!!". Det tror jag säkert. Helnöjd är vad jag är än så länge!Hejdå Fia <3

Imorgonbitti tar Fia sitt pick och pack till Australien.. Idag sa vi hejdå efter en helg med avskedsparty och middagslagning. Hon kommer att ha det så kung, det finns ingen tvekan om saken!


RegnsmatterScones i det tidiga kvällsmörkret. Hösten verkar nästan lura bakom hörnet då mina försvunna vantar snart måste ersättas och då den sommarbruna huden försvunnit. Mitt annars väldigt raka hår vågar sig i den fuktiga luften och garderoben har fått nya höstskor med högt skaft och en poncho i beige. Till helgen har jag sovfrämmande, middagslagning och festligheter inplanerat då en kompis åker till Australien för två månader. Tänk er! Det och alla bilder jag ser från min andra väns äventyr i Paris gör att längtan till ett miljöombyte ökar en aning.