aHejdå!

Nu är vi verkligen på väg! Till Paris alltså. Snart sitter vi förmodligen på flygplatsen med små fjärilar i magen. Av flygrädsla men mest av förväntan förstås! Vi kommer ha det så grymt bra. Det vet jag faktiskt. Under början av nästa vecka får ni se hur vårt äventyr sett ut, för bilder och upplevelser lär jag ha att dela med mig av. Shit!Vi packar väskan för PARIS!Paris, den vackra staden med de vackra människorna för att dömma, utan att egentligen inte veta. Staden med kultur och sevärdheter man bara måste se. Paris, där man alltid äter ute på fina restauranger. Croussanter till frukost, klädd i fina kostymbyxor. Bon apetite liksom! En hel del lyx som det verkar! Dit åker Lisa och jag om bara ett fåtal dagar för att hälsa på vår au pair jobbande Emelie! För första gången reser vi själva och nu måste vi bevisa att vi klarar det trots vår tidsuppfattning, lokalsinne och brist på det franska språket. Shit, vad vi kommer ha det bra!PAPPA ♥Min pappa är snäll och tänker på alla andra före sig själv. Han blir tårögd av lyckliga stunder och lyckliga filmslut,  och blinkar extra mycket då han tänker. Han är smart min pappa. Han vill alltid vara alla till lags och ser mer positivt på saker än någon annan jag känner. 
Då någon sagt att vi är lika varandra har jag blivit precis sådär stolt som flickan i Elina, filmen vi brukade se.Jag minns hur vi under kvällspromenaderna tog omväg efter omväg för att vi inte hunnit prata nog. Hur vi gång på gång sa, att så mycket som vi pratar med varandra, är det nog inte många som gör. Jag minns hur vi samlade kattguld, hur jag sprang mot dig då du kom cyklandes från jobbet, hur våra få motgångar slutade med skratt. Han har alltid varit en axel att för mig luta mig mot.

Nu är jag äldre. Tiden orsakar förändringar, så är det ju. Men för mig kommer han alltid vara en av de mest värdefulla personerna i mitt liv. En som jag kan göra allt för. Min pappa är inte som alla andra pappor. Och just i helgen är det hans helg. Födelsedagen idag och fars dag imorgon. Glöm inte att berätta för er pappa hur betydelsefull han är! Det är något man behöver höra.