tjuvar och banditer!Tiden jag har längtat till sedan ettan har dragit igång - studentveckan och utklädningsdagarna! Idag sprang vi runt i hela skolan som tjuvar och gjorde alla hyss ni kan tänka er mohahaha. Starkt jobbat idag hörreni! Imorgon tjuvar (höhö) jag Julias lilla digitalkamera, dessa dagar måste dokumenteras ju!(långt inlägg om ett läppstift)Studenten, studenten, studenten, tar aldrig tjatet slut undrar ni säkert? Tyvärr. (Alla dessa inlägg lägger jag också under kategorin studenten 2011, det hör ju liksom till hela processen!)
Balsminkningen kommer vara ganska intensiv till skillnad från det vanliga, och det kommer nog bli grymt till min klänning! Studenten, som vi tar den 10 juni, tänkte jag mig något väldigt enkelt - skippa kladdet, visa alla miljoner fräknar men piffa upp det med färg på läpparna! Köpte mig ett läpstift från Isadora idag. Betydligt mindre röd än bilden visar. "Tender rose" nr 33 heter den men inte blir man värst mycket klokare på färgen då inte. Tänk er någon blandning mellan korallröd/rosa/rost och där har ni det på ett ungefär! Det jag gillar med det är att det inte blir så skarpt, utan förstärker i princip bara min egen färg på läpparna. Det blir kalas tror jag!Busfrön

Gulligt främmande vi har idag! Det här är Elses barnbarn. Vi har just spelat piano. Egenkomponerat kan man väl kalla det. Och nu springer Tyra och jag runt i finskor. Hon i mina ganska för stora skor och jag i mina studentskor som hon blev så förtjust i.