trött_tjej

En helg med alldeles för få timmars sömn började på fredagen då Nils och jag såg film, spelade gitarr (jag försökte i alla fall) och pratatade till klockan blev mycket. Då lördagen kom var det dags för inflyttningsfest/födelsedagsfest i Lisa och Tobbes egna lägenhet! Med min otur var det nära att det inte blev någon fest då jag råkade sova lite för länge efter jobbet men tillslut kom jag mig dit. Och några bilder blev det i alla fall:


Snyggo Lisa

21 åringen. Vi var tre tjejer och sex killar, han ville leka tjejmiddagspelet.

Jag och bästa tjejerna!

Anton och Viktor


Vi hade tipsrunda där jag och Linda inte kom sist som förra året. Kanske får man skylla sig själv då man skriver till egna svarsalternativ hehe. Efter detta bar det av till Olles. Kanske ingen höjdare men nattmaten på frasses satt fint! stress stress nu blir det plugg.FÄRGKLICKJag är aldrig sjuk, aldrig hemma från skolan i alla fall. Förutom igår. Då jag mådde lite bättre plockade jag fram kameran bara för att ta kort på onödiga saker bara för att. Här är mitt nya nagelack. Lite korallrött/rosa aktigt från h&m som fungerar helt okej och kostar 39,50. Det blir fint till våren. 

Efter helgen har jag insett att det inte gör något att bli skraj av skräckfilm då man har någon att kramas med hihi.TEATERUPPSPEL
Full fart i skolan med massor av oklara uppgifter då en av dem var att göra en musikteater i skapande verksamhet. Till en början kändes uppgiften som ett stort stressmoment då vi själva skulle skriva manus, göra kulisser, skriva egen musik, planera uppföljning och sedan visa upp det hela för en lågstadieklass. Vi blev uppdelade i tre olika grupper och min hade till uppgift att göra en teater om utanförskap. Att den faktiskt satt på själva uppspelet blev vi nog alla lite förvånade över då den aldrig tidigare gjort det. Jag har egentligen alltid tyckt om att spela teater och att klä ut mig men under stress blir det såklart inte lika roligt. Men eftersom att det faktiskt gick vägen känns det bra! Barnen var dessutom urgulliga!

Förutom att jag har trotsat det kalla vädret med att vägra mössa hela veckan trots de 25-30 minusgraderna vi har (vilket jag ångrat varenda gång) och att jag somnar i soffan tidigt varje kväll får jag inte missa att höra hur ni hade det på alla ♥ dag! Träffade ni någon ni tycker om? Vi åt geléhjärtan och försökte lista ut vad hemlighetsfulla pojkvänner hade planerat. Själv hade jag helst av allt önskat mig en puss. Två dagar före fick jag en i förskott kan man väl nästan säga och nu önskar jag mig en i efterskott.