livet har sina goda stunder


Luften känns stundvis höstkylig men just idag då det fina vädret kom hade jag turen att vara helt ledig. Inte mycket mer än att läsa en bok, liggandes på gräsmattan eller lyssnat på musik har jag gjort idag. Då det var färdigchillat tog jag däremot en promenad med några vänner och pratade om allt vi missat sedan sist. Faktiskt så är "allt som hänt sedan sist" en hel del. Kjol från ginatricot, linne från veromoda, mammas sjal och scorett skor förresten.Kommentarer

tack snälla :)

» anna

kul att ta igen snack med ens vänner :)

låter härligt!

det var väldigt smarrigt :) lägger till dig i bloggkoll så jag inte missar nåt inlägg :)

» LIENE

sv: Älskar också nötter:D

himla fint!

» Johan

Sådana dagar är fina, går inte att få för många av! Jag känner alltid, inför en period med mycket att göra, att jag ju vill hinna ta det lugnt, bara läsa/lyssna på mysik/sitta vid datorn också. Det spelar ingen roll om jag redan har gjort det hur mycket som helst innan denna period, det är liksom något som behövs :)SV: Haha, just detta är verkligen lyx! Du borde testa någon gång :)Okej, så det är alltså "kängor" som vi häar i söder menar med kängor? Det låter faktiskt ganska varmt :P hihiTack!

Nja, den var väl mer eller mindre på distans. Vi hade campusträffar en gång i veckan, inte ens det mot slutet, då det var väldigt mycket självstudier som du kanske minns att jag skrev, fältstudien och allt det...

Nej, ibland blir det att man skjuter upp saker, man "orkar inte", men förr eller senare måste det ju göras ändå... men du har rätt, det kräver en del självdisciplin.Jag har kommit in mer och mer på att jobba med människor, psykolog/socionom ligger ganska bra till, men vet inte. Det är så tunga utbildningar. I dagsläget finns inte en chans att jag klarar dem, med all träning och så. Så vi får se. Ett jobb vore toppen just nu, det skulle räcka med halvfart. För då skulle jag få in bra mycket mer pengar än jag får nu och jag skulle ändå kunna satsa och lägga ner tid på träningen. Men tyvärr är det ju inte lätt att få jobb idag...Får du förlängning där blir det ju perfekt! Lycja till! :)

Har du någon idé om vad du vill göra sen? :)Jomen det är ju så. Kärleken är det finaste och mest dyrbara vi har. Visst, att kunna se vore inte alls fel, men jag klarar mig utan det. Utan kärlek... då känner man sig väldigt ensam och man mår nog inte alls bra...Ta hand om dig nu!Kram!

Ny tävling på bloggen!

Nu tävlar jag ut en rouge från maybelline,

räcker med att skriva en kommentar att du är med!Lycka till!För att aldrig missa en tävling, gilla mig på facebook.

Sök på natalies.sePussKram /natalie


Kom ihåg


Trackback