mys hos mormor

Helgen har rullat på i vanlig ordning. Alldeles fort fort såklart. Under lördagen hälsade vi äntligen på mormor som jag inte sett på vad som känns som evigheter. Det blev mat i mängder och gofika på det. Min mormor, och farmor, i ett nötskal! Min syster och jag träffade mammas pojkväns son för första gången i helgen. Cool kille vill jag lova! Vi tog med oss kameran och han tog fram leendet direkt kameran var i närheten. Här har ni några svammelbilder, bara för att!

det är kärlek


Det var ingen mindre än min älskade pappa som gifte sig med sin Else i helgen som var! Deras kärlek till varandra går bara inte att missa. Och OM jag är otroligt glad för dem båda! Att se dem så lyckliga och kära bevisar visar verkligen vad riktig kärlek är.

Den lilla vigseln höll till hemma hos min farmor och farfar som bor fint på landet. Där hade den närmaste släkten från båda sidorna samlats. Efter en tårfylld vigsel dukades en god buffé upp, och långborden var klädda i fin duk, blommor och levande ljus.


Chaufför som jag var skjutsade jag dem till ett fint hotell där ett rum var bokat för två. Med rosenblad och campagne berättade dem sen. Den natten kunde jag inte hålla mig hemma utan drog ut till mina kompisars fest och kom inte hem försen morgonen därpå. Det är ungefär så varje helg ser ut, att inte sova mer än ett par ynka timmar. Fartfyllda som sagt. Och igår kramade vi Emelie hejdå som åker till Paris ett år. Det kändes nästan som att vi gjorde slut. Nästa gång ses vi i en helt annan miljö! Paris!för att ta helgen i rätt ordning

Helgen fick sin perfekta inledning med grillmys i Fias stuga tillsammans med några vänner, som avslutades med levande ljus och hallonpaj i mörkret. Ganska höstigt och väldigt mysigt. Det var början, inledningen, på en händelserik helg!