43 dagar till studenten!Studentmössorna har anlänt och jag vet inte hur många gånger vi sa "åh shit!!!" samtidigt som vi letade rätt på rätt kartong. Det känns helt galet, pirrigt, spännande, vemodigt, jobbigt och roligt på samma gång. Vips kommer det bara att säga! Studentmössan var i alla fall hur fin som helst. Fler detaljer kommer nog efter den stora dagen. Ett champagneglas med mitt namn på och en penna speciell för att skriva inuti mössorna.

(Här med skapar jag också en ny kategori. En studentenkategori för att om jag gissar rätt lär det bli en hel del skriverier om just det här framöver!)
CHILL MÅNDAG

Tjenna och (ett lite sent) glad påsk! Helt okej att dega i en solstol på en varm altan en måndag! Blivit en nyans brunare och fått ännu fler fräknar. Det är bara en liten del av pannan som är utan dem nu. Grillat två middagar i rad, andra gången i kvälls solen så att kinderna blev aldeles rödrosiga. Nästan så att jag frestar mig själv nu. Grillat!! Biokväll, filmkvällar och sånt chill andra dagar. Imorgon då skolan börjar igen har jag en pluggig period framför mig men samtidigt många saker att se framemot. Så som valborg! 

Och som en liten påskhälsning bjuder jag på en liten video från förra året.
EN LÖRDAG
Efter en festlig fredagkväll började jag dagen blundandes mot solen och med musik i öronen. Hur härligt? Träffade sedan Fia i solen som sken som aldrig förr. Efter fika och prat på Waynes satt vi oss vid älven liksom många andra. En kille klädde av sig till kalsonger och hoppade i plurret. Ingen badkruka alltså! En lite rolig sak är att jag och Fia har bara träffats en gång förut på en fest via en gemensam kompis. Gullig tjej det. Förutom att vi har flera gemensamma kompisar upptäckte vi då att vi fyller år på samma dag och att våra föräldrar jobbar på samma jobb. Väl hemma väntade grillat till middag och nu sitter jag här illamående. Hur fort äter jag egentligen? En minut tog det nog, högst.