HAPPY HALLOWEEN!


Artonåriga Anna och på måndag artonåriga Emelie hade fixat halloweenparty igår! Emelie och jag har känt varandra sedan vi var små tjejer på förskolan och varje år har jag blivit skraj i spöktunneln. Men eftersom att inflamationen i benet har fått mig på kryckor sedan snart två veckor tillbaka försökte jag ta det lugnt. Egentligen hade jag gärna lämnat allt från knäet och neråt på vänstra benet hemma och bytt ut det mot ett träben, då hade jag liknat en riktig pirat. Hur såg er halloween ut?GREASE
Jag tror nog att jag glömde berätta om då vi såg musikalen Grease för någon helg sedan! Kameran hade jag med mig så visst kändes det lite trist då man inte fick använda den, men inget att sura över. Den var väldigt härlig, klockren och rolig! Min favoritscen ur filmen är utan tvekan denna:
SMILE TO THE CAMERAFörra helgen var rolig och bra tycker jag. Den här helgen däremot måste jag slita ut soffan ännu mer än vanligt, och den här gången har jag faktiskt fått order om det nu då jag har råkat ut för ett inflamerat ben efter träningen. Mer än så behöver jag inte säga för att jag vet att det finns risk för en och en annan kråka då. Morr. Då, förra helgen, var hemma hos Tobbe, spelade lite spel och sjöng singstar. I charader skulle jag vara ett bi. Lisa var ju också där och står för bilden. Ha en fin kväll nu!