ÖVERNATTNING

Den där stugan jag skulle till någongång, någonstans på lördagen låg uti Varuträsket.

Stugan låg alldeles vid vattnet och såhär fint var det i kvällssolen. Då vi satt inne i stugan på natten och kollade ut genom fönstret såg vi bara vågor, inget land i sikte. Precis som om vi vore på en båt.


Lindi och Lisi!Bastu och glada peoples, och en wannabe cool!


Vi spelade brännboll, (hoppas att vår idrottslärare läser detta). Jag kollade inte på klockan en endaste gång och plötsligt var det natt.. då låg vi på madrasserna och pratade tills Anton sa "nej nu tar jag på mig öronproppar!".

God morgon. Såhär fint var det dagen efter.

Det fruktade utedasset....

Städning. Hejdå

Jag gissar på att många lider av slutspurt-i-skolan-hur-ska-jag-hinna-allt-ångest så från mig till er alla: kämpa kämpa kämpa!LYX
Då kvällsfikat ser ut såhär och äts ute i inglasningen känns det lite extra bra. Helgen ser ut att bli awsome. Fullbokad men oj så bra. I en stuga någonstans någongång på lördag kväll, natt och morgon ska jag tillexempel tillbringa med trevligt folk. Hemma på söndag igen får jag helt enkelt raketplugga. Trevlig helg! 
EN ONSDAGKVÄLL

Det är onsdag kväll. Vad ska jag berätta? Mitt huvud är aldeles tungt, kanske av mörka moln eller kanske av körkortsteori. Jag har inte glömt bort bloggen, jag har inte glömt bort er. Jag har inte glömt, jag har i stället bara sagt nej (min frånvaro beror inte heller på att jag har gjort något helgalet bara för att jag är arton år nu, myndig och får göra vad jag vill haha). Det är kallt ute. Om 16 dagar är det skolavslutning. Pirrigt? Någon av er som kanske tar studenten? Det här ska bli den bästa av alla somrar, tillexempel så åker jag till Stockholm och Gotland ett par dagar.