ÅRET 2010

Året gick så fort den här gången också. Inte kan jag säga att det har varit ett bra bloggår men mycket har hänt ändå! Mycket utanför bloggen som tagit tid och energi. Nyåret för ett år sedan firades och lär inte glömmas, på gott och ont. Här kommer i alla fall en liten sammanfattning av år tvåtusentio.

JANUARI

Nytt år, ny frisyr. Och mitt nyårslöfte var att aldrig missa bussen igen, faktiskt så har jag blivit bättre på att komma i tid till den på morgonen.

FEBRUARI

Lisa och jag visade hur man kan använda sin sjal på 12 olika sätt. Denna video har vi många historier om.

Och plötsligt blev sista året på gymnasiet verkligt och långt ifrån det jag hade hoppats. Såhär skrev jag.

MARS

Tobbe fyllde 20 år och kvällen firades med 70-talstema. Jag fick faktiskt låna en klänning från den tiden.


Madrassåkning med tjejerna. Solen hade börjat värma på ryggen och sånna dagar tycker jag faktiskt om vintern.


Mamma, Julia, mormor, Kalle packade väskan för Thailand. Ångest ångest ångest att jag inte följde. Hur kunde jag tacka nej??


Sara Marklund fotade mig i den ovälkomna kylan och snön. Det verkade som om våren aldrig ville komma.

APRIL

Glad påsk!
Vägarna tinade fram av vårsolen. Lisa och jag gick på promenad och det blev varmt på ryggen. Det är ett vårtecken.


Jag chockade mig själv och alla andra då jag började övningsköra.


Köpte en Nikoooon D90!


Vi såg moto boy!

MAJ

Jag trodde aldrig att det skulle bli sommar. Att de gigantiska snöhögarna skulle smälta bort såg ut att bli svårt att hinna innan skolavslutningen. Men plötsligt händer det, jag såg små knoppar överallt. Löv löv löv ropade jag!


Då jag fyllde 18 år hade mina vänner fixat världens finaste överraskningsfest!

Jag satt vaken hela nätter med fjärilar i magen, märkte inte om solen gick ner över huvud taget när jag pratade med en viss person.


Hade picknick vid älven med Lisa, Karro, Matilda och Amanda. Mys!


Jordgubbar och smält choklad som hör sommaren till.


Vi övernattade i en stuga.

JUNI

Underbara sommarlov! mitt sista sommarlov.


Lindi fyllde 18!
Några dagar efter midsommar packade jag väskan i sista stund och åkte till Stockholm/Gotland. Det var det bästa resan någonsin och att välja ut en eller två bilder för hela resan blir aldeles för svårt, därför tycker jag att ni tar en titt under kategorin på resande fot och bläddrar ner några inlägg.

JULI


Var förvirrad men kär.


Skuttade runt på stadsfesten varje dag, åkte karuseller som jag annars har ogillat och träffade Sabah för första gången. Spontant. Det kanske är en av de bästa sakerna med sommaren, spontanitet. Men jag var fortfarande förvirrad.


Ammes födelsedag! Kidnappningen blev obligatorisk.


Trästocks var kul!

och vi fastnade på vimmelbild där också!

Augusti


Från Piteå åkte jag med pirr i magen den där julikvällen som blev augustinatt. Min och Sabahs första puss, och jag var knäsvag.


Av någon anledning blir det bara mindre och mindre bad för varje sommar som går. Ajabaja.


Wargens tur att bli kidnappad!


Sara Marklund och jag bestämde oss för en favorit i repris av vår första fotografering. Samma plats och snarlika poser. Jag tycker att vi båda har utvecklats.


Den där tropiska värmen som folk pratade om verkade jag ha missat då jag tycker att det var få dagar med riktig sommarvärme. Men några härliga dagar hade vi i alla fall.


Den här kvällen grillade vi vid vattnet. Det var den sista dagen med riktig sommarvärme.

September

Två gånger i september åkte jag till fjällen. Första gången med klassen och en annan klass som blev ett minne för livet! Även här kan ni ta en titt under kategorin på resande fot.

OKTOBER

En puss.


Matilda fyllde år och även hon blev kidnappad + utklädd på hockeymatch.


Första snön kom.


Kylan gjorde inte så mycket..


Halloweenparty för Anna som hade fyllt 18 och Emelie som skulle fylla 18!


Gick omkring med en stressfraktur. En mardröm.


Lisi goes 18! Förutom party kidnappade vi henne också såklart, till en restaurang.

DECEMBER


Linda tog körkortet! Vi åkte runt, dunkade musik och kände/känner oss allmänt coola.


Ett opublicerat inlägg. </3


Då vi var barnvakt en dag innan jul bakade vi lussebullar.


Körkortet blev mitt också tillslut!


Julen kom och firades i vanlig ordning. Julafton är faktiskt vår enda riktiga tradition och är då också något jag verkligen inte vill sluta med. Sen på annandagen dansade vi loss på station!

Nu när året går mot sitt slut ser jag framåt över det nya året, 2011, som jag redan nu vet kommer innebära en hel del förändrningar. Det är inte bara det att jag tar studenten, kallas vuxen och tvingas klura ut vad tusan jag ska göra på dagarna sen. Jag möter det nya året själv efter det att jag och Sabah inte längre kallas vi. Jag tycker inte om slut men vem vet, kanske blir det nya året det bästa.
TACK TOMTEN

Annandag jul och jag är fortfarande mätt efter kanske lite för mycket julmat och godsaker. Gott var det i alla fall! Självaste julafton firade vi hemma hos farmor och farfar, en tradition jag aldrig vill sluta med. Där vi allihopa träffas, Julia, pappa och jag, mina två kusiner Emilie och Jens, faster Ann, Micke. Vår släkt är inte stor men det är alltid lika mysigt att träffas. Kalle anka klockan tre är obligatoriskt även fast vi alla börjar tröttna på det. Farfar kommer alltid lagomt till sin favorit tjuren Ferdinand. Fina julklappar fick jag också!


Myssockar, och ett till par som farmor stickade själv i rosa.

En börs, likt en kuvertväska. "StorbörseN" som jag brukar säga till Linda.

Nu är jag rik!


Det som stod högt högt upp på önskelistan var brottsäkert inslagen. Nikon SB-600! Eftersom att vi har mörkt större delen av året hoppas jag nu att jag kan få fina bilder nu den här årstiden också.

Tillsammans med myssockarna fick jag myskläder. Passar mig perfekt då jag helst går runt i leggings och en större tröja hemma.

Igår firade vi jul med mamma, mormor och morbror Per. Det slutade med att jag satt i soffan och kände mig döende av all mat. Fler jättefina julklappar fick vi och jag ska visa allt senare. Pappa fick en behandling på aqua spa och mamma som alltid listar ut vad hon ska få (eller bestämmer själv vad det ska bli) fick förutom ansiktsprodukten också vita lurviga tofflor med texten I love mom. Hur firade ni jul? ♥
DAN FÖRE DAN
Granen står där fint i vardagsrummet, lite ihopklämd då vi inte visste vart vi skulle rymma den nu efter all renovering. Tanken var att vi skulle bjuda alla på Elses sida på julmat idag, åka hem till farmor och farfar imorgon och mormor dagen därpå. Tre julaftonar är väl fördelen med skilda föräldrar. Men dagens friande blev inställt då Else vaknade upp och mår dåligt. Jag hoppas att hon tillfrisknar! Julafton vill man ju inte missa. Från mig till er alla, god jul!