THAI WOK

Trots kassa bilder, jag måste visa er. Lukten av thai wok på festivaler får mig på fall och i helgen lagade vi egen ute i muurikkan. 

Ingredienserna har ni här:
frysta wookgrönsaker
kycklingfileer
champinjoner
en pressad lime
sweet chili sås
kokos mjölk
nudlar (som inte hade hunnit tillsättas på bilden)

Allt blandas ihop över elden. Smaklig måltid!BACK TO SCHOOL


Foto: Sara Marklund

Sommaren är över. Den är över och jag kan inte komma på vart den tog vägen. Igårkväll hade jag en känsla av att jag inte skulle kunna somna. Funderar jag på något samtidigt går det inte alls. Barfota gick jag upp till pappa, "jag sa ju tidigare att det här inte blev den bästa sommaren, inte den bästa sommaren som jag hade tänkt, men så kom jag att tänka på Gotland..", "det var den bästa av alla resor" sa pappa, jag sa detsamma. Sen somnade jag. Idag började vi trean. Ny inrikting, ny klass. Så som varje år. Ändå är det inte som förr nu längre.BIGFOOT
Nya pjucks, höstkängor. Där kom det igen, det förbjudna ordet som nu bara kan ses som ett faktum (snälla snälla lite mer värme vill vi ha ändå va). Nytt i garderoben så att säga. Köptes på skopunkten för fyra hundringar igår. Nu får jag försöka ta hösten med en klackspark. Haa-ja! Spåkulan på facebook säger att jag ska försöka inse att hösten faktiskt inte är så farlig, den kommer att innehålla romanser. He he Sabah.