My new look


Lite hårfärgning, lite sminkning, lite let´s dance och lite skratt, ja det var vad min kväll innehöll igår. Trevligt värre!

Lite rödbrund blev det allt, jag gillar det! Lite svårt att fånga på bild bara.

Och Lisa fick sminka mig också, tänk om man vore så duktig som henne liksom.

Och för er som undrar, jag mår bra. Faktiskt.
Jag har vetat om detta med flytten ett tag.LÖRDAG


God morgon, en så kallad "önskeoutfit" får inviga dagens bloggande. Detta skulle jag gärna gå omkring i senare i år. Naajs!

Dock kommer bloggen att stå åt sidan lite i dag skulle jag kunna tro. Det är inte vilken lördag som hellst, då jag kan göra vad jag vill. Nej jag måste städa mitt rum innan släktingar kommer och hjälper oss att flytta. Japp, mamma ska flytta. Så snart har jag en förälder på två ställen. Men det ska nog ordna sig, det kom inte som en chock om man säger så.

Senare ikväll så blir det att fara till några kompisars fest. Det blir nog roligt, hoppas jag.Byebye naturliga hårfärg

Hej ni och hej helg! Äntligen eller vad säger ni? Redovisningen om förskoleklasserna gick faktiskt bättre än förväntat och saker till morgondagens planer har funnits, på rea dessutom:


Det blir lila, dragkedja och halsband!

Och ikväll blir det byebye naturliga hårfärg och på med den nya. Inte sådär superstor förändring skulle jag kunna tro med trevligt i alla fall. Detta ska Lisa fixa, och så ville hon sminka mig om jag orkade. "Såklart jag orkar" svarade jag. "Jag behöver ju inte göra något, bara sitta ner och när jag reser mig igen är jag fixad" Perfekt! Kameran får göra oss sällskap. Nu är det väl bäst att stänga av datorn, som förövrigt luktar killparfym (Julias kompisar har varit i farten). Jag tänkte bara så att ni vet.

Vad gör ni ikväll?