I will be back.

En bra start på lovet, madrassåkande med tjejerna och fräkmaskinen lyste på himlen.

Men nu har jag tagit beslutet att ta paus. Trots många om och men, att kanske tappa er som läsare. Men det är precis vad jag behöver känner jag. En paus från bloggen alltså. Men, I will be back, snart. Kanske när våren kommit , eller kanske bara om någon enstaka dag. Lägg till mig på bloggkoll så ser ni när jag är tillbaka. Tjingeling! Ni är allt bra.Hemlig beundrare, Del 3

Cyklelns jul knarrar samtidigt som de sakta möter sanden på asfalten påväg till skolan sista dagen innan helgen. Solenntittat blygt fram bakom den annars molntäckta himlen och jag måste dra ner jackärmarna för att inte frysa för mycket om händerna, ännu är det kallt på mornarna.

Övergångstället efter den milslånga uppförsbacken visar rödgubbe och massvis med bilar kör förbi mig. Snart hör jag knastret bakom mig och jag tvingas kisa mot solen som nu visar sig ännu tydligare när jag vänder mig om. Lika snabbt som bilarna bredvid vänder jag mig om igen efter att jag mött blicken med ett par glittrande blå ögon. Värmen stiger upp längst kinderna.

När skolbyggnaden visar sig bakom höghusen och de stora björkarna plingar det i mobilen. "Jag såg dig :)". Jag vänder mig ännu en gång om och möter ännu en gång ett par blå glittrande ögon. Jag drar upp jackärmarna, det blev plötsligt varmt ute..

Novellerna skrivs av mig och får inte kopieras. 
FredagSjal systers, väska kappahl, huvudtröja H&M, cheap monday och tygskor på fossingarna

Underbart med tygskor, dock användes de bara innomhus. Sol har det också varit. Och så kan jag glatt medela att jag nu har sportlov, finally!