PAUS

För första gången på ett år och nio månader säger jag hejdå till bloggen. En bloggpaus, en riktig den här gången och inte en som bara håller i två dagar som sist. Det händer alldeles för mycket just nu och jag måste ljuga för mig själv om jag säger att allt är bra. Det går inte längre att inbilla mig själv att imorgon är allt bra, imorgon kommer allt kännas bra, imorgon kommer det att vara som jag vill att allt ska vara. Hur mycket jag än försöker blir det inte riktigt bra. Nu känns det som att jag säger hejdå föralltid, vi kommer aldrig mer att se varandra. Men så är det ju inte. Jag kommer tillbaka, snart, snart. Någon sa att eftersom att livet är som en berg och dalbana, går det inte alltid nerför, uppförsbacken kommer snart.

GOD JUL finaste ni! Vi ses snart.CLOSE YOUR EYES AND MAKE A WISH

Värmen från hans hand när alla andra ser.
OH HEJ DÄR

Det var värst vad jag blev bra på att dagdrömma, speciellt när jag vaknar klockan 5 på morgonen utan att kunna somna om, och speciellt om dyra rackare. Nikon D300, D3000, D500, D700, D90 från expert...

Har ni något bra kameratips att dela med er av?

Uppdate: Det kom i stället upp många frågor om vilken kamera jag använder. Jag använder en Nikon D40sedan ett år tillbaka ungefär, i somras köpte jag till objektivet AF 50mm 1,8 och jag känner nu att det är dags att byta mot någon bättre. Jag vill att det ska bli en "wow!" reaktion.