Lalala!


Woho, skulle kunna traska runt i skjortan hela hösten tror jag bestämt. Ginatricot-skjortan nivet. Ringen kommer från festivalen och huvudbonaden från accent. 19kr fick jag ge för den(!) Resten har jag haft ett x antal gånger. Nu ska jag sjunga vidare till Veronica Maggio. Lalalala!Today.


Jag vaknade till något likt ösregn men nu skiner solen. Några timmar spenderades till att ta en strandpromenix och sedan cafébesök, som slutade med blåbärspaj och glass. (mest bara för att frestas lite hehe..)

Ser ni den rutiga tygbiten? En skjorta kan man väl också säga. Det var den som fick följa mig hem igår efter ett kaosartat ginatricot. Kjolen där i hörnet var fin. Hög midja. Jeans. Jag slår till!

Hur har ni det?Fredagsmys.


Det var nästan som att Ginatricot hade konsert när de nu öppnade i en ny, stooor lokal. Egentligen ska jag väl inte säga så mycket eftersom att jag själv var där och trängdes bland massor av folk. Ut kom jag med en...pip. Ni får gissa! Fredag är det också. Hoppas att ni får en fin sådan. Här planeras filmmaraton med L. Kalas!