Älskade blommor

Sitter och ser film, bara tar det lungt. Ser Bert, haha kommer ni ihåg den serien? ;) Jag kommer ihåg när jag brukade se det förr. Min röst har blivit lite hes förresten, dels för förkyldningen och för att svalde fel när jag skulle dricka juice, inte bara så där lite utan ganska ordentligt men hur smart är det att skratta och dricka samtidigt? Jag och Julia var på skratthumör.
Ska man vara fin får man lida pin

Solbrillor från H&M barn, linne och 3/4 ärmad tröja också från H&M, mina nya "chinos"  från BikBok och pumps från second hand.


Stan blev det idag ändå. Låg och vilade före vi for och jag kände mig tillräckligt pigg för att fara. Använde mina "chinos" för första gången och även mina skor som för övrigt inte alls känndes bra på fötterna, inte alls som när jag provade dom.. men "ska man vara fin får man lida pin" och 30kr är ju inte alls mycket.. Finare väder blev det också så mina solbrillor åkte på, passade bra det eftersom att jag såg så himla trött ut! 

Innan vi gick på lampaffären så kollade jag och mamma i några affärer och jag följde med henne till kappahl. Hittade faktiskt en fin tunika och en kjol, är kappahl underskattat? Men jag köpte det ändå inte. På lampaffären bestämde jag mig snabbt för vilken lampa jag ville ha. Pappa har börjat tapetsera mitt rum nu, det ser lovande ut! :)H&M herr inspirerar


Den här t-shirten från H&M herr har jag velat ha ett tag. Jag tycker att den är så cool! Men senast jag kollade fanns den inte kvar i den här färgen. Men nu fanns det och kostar endast 59,50kr! Jag skulle gärna vilja klicka hem den.

På senaste tiden har jag köpt en del stora t-shirtar, det är så skönt att ha på sig och det kan bli rätt snyggt med små detaljer som en knut, upprullade ärmar och att använda dem till tights eller stuprör! Snyggt!