Byxor med vidd


H&M´s höstkollektion.

Byxor med vidd är det man ser mest i höstkollektionen. På andra tycker jag att det kan vara riktigt fint! Men på mig, nej tack. Kommer nog att fortsätta använda stuprören eller jag ska aldrig säga aldrig, det kan förändras fort!

Föredrar ni byxor med vidd eller mer åt stuprörshållet?


Vädret var strålande i morse och den första tiden på Vitbergsbaded hade vi sol och det var riktigt varmt! Kom sen stora mörka moln och det slutade med att det började regna och åska. Vädret kan verkligen ändras snabbt!

Nu ska jag snart gå och duscha och göra mig iordning till ikväll. När vi ska hjälpa att fixa cafét. Jag skulle mycket helldre göra något annat men men.. :PBara för att du är..


..Världens bästa och sötaste.. ♥Vitbergsbadet


God Morgon mina vänner!
Idag skiner solen och dagen kommer att spenderas på Vitbergsbadet med Lisa och Milie! Blir nog en hel del bad när det nästan är för varmt att ligga i solen, fick det bekräftat när jag var på promenad med Laban nu på morgonen.

Ikväll ska jag hjälpa att flytta bort och stolar till något café som dom ska ha här i närheten. Ska även hjälpa till att duka. Så min dag är fullbokad. Vad ska ni hitta på idag? Sol hos er också?