Detta ville ni veta om mig

Favorit film?
Oj, det blir svårt måste jag säga! Jag älskar att se film, det är mysigt. Men Dagboken hör till favoriterna! Men jag gillar även dansfilmer, komedier, drama och romantiska filmer, så som Dagboken då.

Favorit affär?
Om Monki skulle finnas här så skulle jag utan tvekan säga Monki! Men nu är det som det är och jag får nöja mig med att inspireras av deras kläder som dom visar på hemisdan. Så favoritaffären blir nog h&m, dom har allt och lite till!

Någon dröm?
Hmm.. någon speciell dröm har jag nog inte. Visst är det några saker som jag önskar, så som att ha ett bra liv osv osv också lite mer privata önskningar.

Favorit tidning?
Jag tycker om FRIDA tidningen mycket och när jag fick veta att jag hade blivit vald till "Modebloggen" blev jag såklart jätte glad! Jag brukar också läsa Sofis mode, båda tidningarna är sånna som jag läser varje sida i, och inte bara bläddrar förbi. Okej, undantag kan förekomma!

Vad pluggar du till!
Jag är säker på att jag har nämt det förr men självklart kan jag berätta det igen. Jag går och har just börjat, barn och fritidsprogramet på en skola mitt i stan. Jag hade sån tur att hamna i samma klass som några kompisar som hade valt samma linje! Linjen har jag valt för att jag gillar att jobba med barn (har tidigare praoat på dagis osv) och linjen utvecklar även en själv! Det verkar vara en mycket bra linje måste jag säga, även om det bara gått två veckor.

Vilken musik lyssnar du hellst på?
Ganska blandat, pop, rock, R´nB osv! Beror på vilket humör jag är på. Tycker också om att lyssna och tänka tillbaka på vad man lyssnade på när man var liten. Då får jag minnen! Här har ni ett tecken ;)

Favorit bloggar?
Vissa bloggar läser jag varje dag och vissa läser jag då och då. Men juulan & lisaplace hör till favoriterna!

Vilka är dina favoritbloggar :)?
Kolla frågan här ovan.

Hur många unika besökare har du per dag :D?
Det varierar väldigt mycket måste jag erkänna. Beroende på dag, årstid och hur mycket jag bloggar. Som på helgen till exempel, då jag har mer tid för att blogga är många borta så det varieras väldigt mycket som sagt. Siffrorna väljer jag att hålla för mig själv :)

Har du några speciella mode ikoner?:)
Några speciella mode ikoner, nej. Jag inspireras av allt och alla haha! Bloggare, folk på stan, tidningar osv. Jag kan "leka" i garderoben timmar om jag ska vara ärlig. Med leka menar jag då prova kläder och accesoarer med nya saker och även att fixa till gamla plagg tycker jag är kul.


Just ja! Det var en läsare som var nyfiken på att se min dator så här är får ni se:
Bubbelgumrosa ♥Ny textstil och färg på rubrikerna

Före:

Efter:


Vad tycker ni? Kan vara roligt med lite förändring ibland. Nu ska jag göra mig iordning, ska träffa Lisa, Tjingeling!Brunfärgen ska stannaBrunfärgen jag har fått i sommar ska stanna har jag bestämt, eller det är i alla fall vad jag vill. Med ACOs bodylotion med en liten brun utan sol effekt ska jag förhoppningsvis slippa bli vit som en krita. Men riktigt sådär sommarbrun kommer jag kappast att vara, men det gör inget. Efter en användning märks det självklart ingen skillnad men däremot blev huden mjuk och len!

Har någon av er provat ACOs bodylotion med en liten brun utan sol effekt?