Valborgsmässoafton

Nu ska jag börja göra mig iordning inför ikväll. Jag ska gå ner till Emelie och vi ska nog vara ute en del, vi får se om vi går till någon majbrasa, annars hittar vi nog på något annat roligt! Hoppas att ni får en bra kväll allihopa!

Hur brukar ni fira valborgsmässoafton? Om ni nu gör det.Bikini

Den här bikinin hittade jag på Asos.com och jag gillar den verkligen!
Modellen och så tycker jag om att den är färgglad :)

image277image278

Bilder: Asos.com
Nästan som sommar

Jag satt här ute på altanen och solade för ett tag sedan och det kändes nästan som sommar! Det var så varmt och skönt :) Men så känner jag hur någonting går på min arm och så är det en spindel! Och ni som känner mig vet att jag haataar spindlar, tänk att jag är rädd för något som är så mycket mindre än mig.. Men i alla fall, då ville jag inte fortsätta sola (även fast det bara var en liten spindel som jag lyckades he bort). Jag och Julia for i stället ner till bryggorna och kameran fick följa med så därför bjuder jag på några bilder:
image273
image274
image276

Jag måste erkänna att det känns lite konstigt att sitta i kortbyxor när det fortfarande är lite is kvar på vattnet, men det dröjer nog inte många dagar tills all is och snö är borta!

Bilden på mig är inte fin direkt och det är lite jobbigt att kolla in i kameran med sol i ögonen. Dess utom ser man väldigt blek ut, till och med blekare än vad jag är just nu, men jag bjuder på den ändå ;P